Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

H επιστροφή και μια νέα αρχή…

Να’ μαστε και πάλι… Η αλήθεια είναι ότι λείπουμε καιρό και το ιστολόγιο έχει μείνει για κανά δίμηνο ανενεργό. Αλλά πιστεύουμε θα μας συγχωρέσετε καθότι τους τελευταίους δυόμιση μήνες έγιναν πάρα πολλά που άλλαξαν τη ζωή μας κυριολεκτικά. Ο τρελοτουρίστας ολοκλήρωσε τη θητεία του, η τρελοτουρίστρια ολοκλήρωσε τη μετακόμιση της στην οικία του τρελοτουρίστα, ενώ πλέον αποτελούμε και επισήμως ζευγάρι με τη βούλα του ληξιαρχείου! Κοινώς παντρευτήκαμε… Και επειδή είμαστε και τρελοτουρίστες, ήταν επιβεβλημένο και ένα ταξίδι του μέλιτος αντάξιο των προσδοκιών! Βάλε από εδώ, βάλε από εκεί, φύγανε δυόμιση μήνες έτσι!

Παράλληλα με όλα αυτά, ξεκινήσαμε και κάτι καινούριο στο χώρο του διαδικτύου. Μια προσπάθεια να ξαναζήσουμε γράφοντας τα ταξίδια μας, να προσθέσουμε χρηστικές λεπτομέρειες και να τα συγκεντρώσουμε σε μία σελίδα. Και όχι μόνοι αυτοί τη φορά, αλλά με μια παρέα ανθρώπων που γνωρίσαμε μέσα από αυτό το ιστολόγιο. Ο kitsosmitsos και ο NdN είχαν την αρχική ιδέα και στη συνέχεια στην παρέα προστέθηκαν η DaNaH και ο Γιάννης, που ανέλαβε και το στήσιμο της σελίδας. Και έτσι σιγά σιγά τους τελευταίους 4-5 μήνες στήθηκε το blogtravels.gr.

Πλέον φιλοξενεί πάνω από 40 προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό και σταδιακά θα το εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο. Οι αναρτήσεις θα είναι λίγο πιο «τυποποιημένες» με χρηστικά στοιχεία όπως η μετάβαση, η μετακίνηση, η διαμονή, αξιοθέατα και φαγητό – διασκέδαση, θα έχουν χάρτες και φωτογραφίες αλλά πάντα με το προσωπικό χαρακτήρα του καθενός από εμάς.

Φυσικά δεν θα αφήσουμε αυτό το ιστολόγιο, αφού είναι το πρώτο μας και το αγαπημένο μας! Θα συνεχίσουμε να ανεβάζουμε υλικό μία με δύο φορές το μήνα όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια! Τις επόμενες μέρες μάλιστα θα επανέλθουμε δυναμικά με καινούρια ανάρτηση!

Hello!!! Long time no see… It’s been a while since we posted something in this blog. But you will forgive since in the last few months happened so many things that changed our lives. CrazyTourist1 completed his military services and then we moved together and got married. Then a honeymoon trip was without a doubt necessary!!! So, you can see that the two last months were very full!!! In the meanwhile, we started also a new website, together with some other bloggers, blogtravels.gr. It is only in Greek for now, but in the future we are planning on going international… However, we won’t leave this blog, since it’s our first one! We will keep posting one or two times a month! Stay tuned…

CrazyTourists

9 σχόλια:

Σοφία είπε...

Καλή αρχή, καλή συνέχεια και κυρίως καλορίζικοι!

Natassa είπε...

Να ζήσετε !!! ευτυχισμένοι και καλοταξιδεμένοι! ανυπομονώ να διαβάσω και να δω το "γαμήλιο" ταξίδι! Σας στέλνω την αγάπη μου και πολλές πολλές ευχές να σας συνοδεύουν στην ζωή σας :)

lucinta είπε...

Να ζήσετεεεεε!!!! Πόσο χάρηκα! Πάντα χαμογελαστοί και με μια βαλίτσα στο χέρι ;) Τα φιλιά μου!

Μαριλένα είπε...

όμορφα!! πάντα σύντροφοι και πάντα αγαπημένοι εν πρώτοις!
εν δευτέροις, καλορίζικο το νέο blog και μακάρι να ευοδωθεί η ομαδική προσπάθεια!
τα φιλιά και τους χαιρετισμους μας: δίποδων και τετράποδων :))

KitsosMitsos είπε...

Τις ευχές μου και από δω, τρελόπαιδα!
Όσο για την κοινή μας προσπάθεια, πάνω απ'όλα η παρέα :-)

Crazy Tourists είπε...

Ευχαριστούμε πολύ Σοφία!

Σε χάσαμε βρε NatassaΤο γαμήλιο ταξίδι ετοιμάζεται! Κάνε λίγη υπομονή!!
Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ για τις ευχές! Πολλά φιλιά!

Τρελοκερκυραία σ'ευχαριστούμε πολύ!! Φιλιά κι από μας!

Ευχαριστούμε πολύ Μαριλένα! Ελπίζουμε να πάει καλά η καινούρια προσπάθεια!
Φιλιά σε όλους σας, δίποδους και τετράποδους!!

Crazy Tourists είπε...

Κόντεψα να σε ξεχάσω βρε KitseMitse!! Ευχαριστούμε και πάλι για τις ευχές!
Καλά να περνάμε!! :D

Unknown είπε...

Congratulations! :-)

gatti είπε...

Nα ζήσετε γλυκά μου τρελοτουριστάκια! Τα καλύτερα σας εύχομαι! Τώρα μόλις το έμαθα, είχα χαθεί όπως ξέρατε από τη μπλογκόσφαιρα και τώρα αρχίζω να βρίσκω τα πατήματά μου.

Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!

Πολλά - πολλά φιλιά!!!