Σάββατο 21 Ιουλίου 2007

Το πιο γλυκο μουσείο (1)

Φωτογραφίες από το πιο "γλυκό" μουσείο που έχουμε επισκεφτεί, το "Museu de la Xocolata" της Βαρκελώνης, όπου όλα τα εκθέματα είναι απο σοκολάτα. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα, όπως και το να δοκιμάσετε ζεστή σοκολάτα στην καφετέρια του Μουσείου. Πραγματική απόλαυση...

Το βιβλίο εγκαινίων του Μουσείου











"Don Quijote"













"Virgin of Montserrat"












"Sant Jordi"













Ταυρομαχίες σε Τρούφα

9 σχόλια:

srm1033 είπε...

l'aiuto voglio mangiarlo tutti, Βοήθεια θέλω να τα τσακίσω όλα!

Ντάτα Μπέης είπε...

Υπάρχει και αυτό??? Έχει και εκθέματα "take out"???

kiki είπε...

Μιαμ, μιαμ...

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τώρα δεν τρελαινόμουν για Βαρκελώνη, όμως αφού υπάρχει τέτοιο μουσείο, θα το ξανασκεφτώ!!! Ώστε λοιπόν Sigtuna λέγεται το μέρος έξω από τη Στοκχόλμη! Βρε παιδιά, είχα σπάσει το κεφάλι μου! Θέλετε να το γράψετε στο blog μου με link-aki στο δικό σας blog να ανεβάσουμε και τις επισκεψιμότητές μας!!!)Ε, λοιπόν, είμαστε πολλοί οι τρελλοί travellers σε αυτόν τον τόπο! Χαίρομαι που σας βρήκα! Keep in touch!

Crazy Tourists είπε...

@Convinced, Κι εγώ...

@Ντάτα Μπέης, δυστυχώς, έχει μόνο τα κοινότυπα σοκολατένια γλυκά που μπορεί να σου προσφέρει μια καφετέρια. Βέβαια, έχει άλλη χάρη να γεύεσαι έργο τέχνης αλλά που..

@Ονειρομαγειρέματα, μιαμ μιαμ δε λες τίποτα..

@Penny, τελικά δεν πρέπει να είναι η Sigtuna στις φωτογραφίες σου. Μου φαίνεται αρκετά βραχώδες το τοπίο ενώ θα το είχε διαπιστώσει και η nenα που λέει ότι έχει πάει. Παρόλα αυτά, αν θες να γράψουμε κάτι, να γυρίσει και η ΤρελοΤουρίστρια από τη Μαδρίτη και το συζητάμε.

Natassa είπε...

χαιρετώ το αδελφικό blog!

ralou είπε...

Ηλθα να ανταποδώσω την επίσκεψη σαν καλοαναθρεμένο κορίτσι(λέμε τώρα) που είμαι, και έπεσα σε δύο μεγάλες αγάπες.
Την σοκολάτα και τα ταξίδια.
Αγαπώ τα ταξίδια crazy tourists και αυτό που μου λείπει από τις ταξιδιωτικές φωτογραφίες είναι ακριβώς η υπόλοιπες αισθήσεις που οι φωτό δεν μπορούν να αναπαραγάγουν.
Τουτες εδώ όμως το.. κατάφεραν ;)
Καλά ταξίδια!

Ανώνυμος είπε...

σλουρπ, μιαμ μιαμ τα θέλω όλα λέμε (στην κοιλίτσα μου) :P

Crazy Tourists είπε...

@Natassa, καλως σε βρήκαμε κι εσένα συνταξιδιώτισα.

@Ralou, οι σοκολάτες, τα ταξίδια και πάνω από όλα ο γάτος της είναι οι μεγάλες αγάπες της τρελοτουρίστριας, οπότε νομίζω ότι ταιριάζετε!

@Confused, να είσαι στο μουσείο, μπροστά σου τα εκθέματα, να μυρίζει από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και να μη μπορείς να τα πάρεις!Αίσχος!Θα έπρεπε να έχει και εκθέματα προς πώληση, έστω σε δημοπρασία!

Τις καλημέρες μου σε όλους!Το απογευματάκι: Το πιο γλυκό μουσείο - Μέρος 2ο!

Crazytourist1
a.k.a Γ.Χ.